Jak mogę usunąć konto z serwisu?

Jak usunąć swoje konto z serwisu? Nie chcesz więcej prowadzić swojego konta, tutaj dowiesz się jak zamknąć swoje konto.

Pamiętaj, że nie musisz usuwać konta, jest ono całkowicie bezpłatne. W naszych serwisach nie ma żadnych abonamentów zobowiązujących do płatności. Wszelkie płatności w naszych serwisach są całkowicie jednorazowe. Jak korzystanie z telefonu na kartę, po wygaśnięciu płatnej usługi możesz nadal korzystać ze swojego konta bezpłatnego, bez żadnych zobowiązań finansowych i konieczności przedłużania ważności konta.

Jeśli masz jakiekolwiek problemy z obsługą lub problemy z innymi użytkownikami, zawsze możesz zablokować niechciane wiadomości lub użytkowników, aby nie mogli Cię więcej niepokoić. Przykładamy dużą wagę do zachowania kultury i porządku w serwisie, dlatego też prosimy o raportowanie wszelkich niewłaściwych treści.

Jeśli jednak chcesz trwale usunąć swoje konto, pamiętaj, że usunięcie konta spowoduje usunięcie wszystkich usług i danych profilu, zarówno tych bezpłatnych jak i opłaconych lub otrzymanych bezpłatnie. Usunięcie konta nie spowoduje także odzyskania kwoty za wszelkie aktualne i niewykorzystane usługi, które zakupiłaś/eś. 

Aby usunąć konto prosimy przejść do regulaminu strony (link do regulaminu znajdziesz zawsze w stopce twojego serwisu), link do usunięcia konta znajdziesz w Regulaminie w §3., pkt: 4, podpunkt: G.

Prosimy pamiętać, że usuniecie konta jest nieodwracalne. Zamiast go usuwać i stracić wszystkie dane możesz tymczasowo usunąć swoje zdjęcie jeśli z jakichś przyczyn nie chcesz korzystać z niego aktywnie.

Jeśli masz inne problemy sprawdź naszą Bazę Wiedzy aby znaleźć odpowiedź na interesujące Cię pytanie.